Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Amestecator de pulbere Paddle Poudle Mixer
18100 $
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Furnizor de amestecator de pulbere de palet din China, fabrica de pug personalizate pentru pulbere uscata in vrac in productia de ciment, capacitate maxima 200-500 M3 / H, 500x3500MM pana la 800x4000MM.

Introducere:
Masina industriala existenta de amestecare a pudrelor are in principal doua tipuri: tip mecanic si tip pneumatic.

Malaxoarele mecanice pot fi impartite in tip cu un singur arbore si tip dublu arbore. Masina mecanica de amestecat cu pulbere este caracterizata printr-un amestec omogen si de incredere, dar un consum mare de energie, piesele de amestec ar fi serios purtate. In plus, dispunerea procesului special este necesara pentru amestecatorul de pulbere de tip mecanic.

Amestecul pneumatic industrial de pulbere are metode de amestecare a fluxului de aer si de amestecare cu gazeificare. Caracteristicile sunt amestecarea rapida, consumul redus de energie, intretinerea usoara, dar dezavantajul este ca materialul este afectat de scurtcircuitul gazelor si de efectul de perete lateral al curentului turtit. Uniformitatea amestecului este scazuta si este necesara o aranjare speciala a procesului pentru mixerul pneumatic. Prin urmare, mixerele existente au propriile lor limitari in productia reala.

Noul mixer orizontal cu pulbere a fost dezvoltat pe baza rezumarii avantajelor mixerelor mecanice si pneumatice. Nu numai ca are caracteristicile amestecarii omogene de mixere mecanice. In acelasi timp, mixerul are caracteristicile de amestecare rapida, consum redus de energie si consum redus de piese. In special, nu este nevoie de o ruta speciala a procesului in ceea ce priveste aspectul procesului si este necesara numai instalarea si utilizarea by-pass-ului echipamentului transportor, cu o usoara imbunatatire. Dupa ce a fost folosit de multe companii de ciment, a castigat mari laude din partea utilizatorilor.
Din Gura in Gura